Ver Mensaje Individual
  #8  
Antiguo 26-02-2010
Avatar de guillotmarc
guillotmarc guillotmarc is offline
Miembro
 
Registrado: may 2003
Ubicación: Huelva
Posts: 2.638
Reputación: 24
guillotmarc Va por buen camino
Hola Josep.

No me n'havia adonat, no n'havia fet massa cas perquè no sé que és el QRDesign, ara resulta evident que estaves indicant el dissenyador de QuickReports (no els he fet servir mai, sempre he utilitzat FastReports).

De tota manera la solució, si existeix, segueix essent la mateixa: jugar amb la propietat DisplayFormat, i si el component que utilitzes no té en compte aquesta propietat, aleshores l'últim recurs per a intentar donar format des de Delphi és l'event OnGetText, on tu hauràs d'especificar (aplicant el format que vulguis) el text exacte que vols que es recuperi quan intentes llegir aquest camp.

Si a pesar de tot això, el valor del camp es segueix mostrant ignorant el format del DisplayFormat i sense haver disparat l'event OnGetText, aleshores no pots fer res des del Delphi mateix, tens que utilitzar les eines, propietats i mecanismes que el teu component (en aquest cas QucikReports) t'ofereixi. Per això et demanava quin és.

Lamentablement no et puc ajudar gens amb QuickReports.

NOTA: Si treus el camp fora del RichEdit i el poses en un quadre independent, segur que serà més fàcil donar-li format, però d'aquesta manera és impossible aconseguir el mateix document que volies.
__________________
Marc Guillot (Hi ha 10 tipus de persones, els que saben binari i els que no).

Última edición por guillotmarc fecha: 26-02-2010 a las 20:28:40.
Responder Con Cita